Algemene voorwaarden laten opstellen

Constant & Van den Heuvel heeft een jarenlange en zeer brede ervaring op alle gebieden van incasso en juridisch advies, binnen Nederland en Europa. Constant & Van den Heuvel bent u verzekerd van volledige transparantie en we houden u stap voor stap op de hoogte van de verschillende procedures.

Wij zijn gespecialiseerd in incassowerkzaamheden, maar u kunt bij ons ook terecht voor juridisch advies in het algemeen. Neem de algemene voorwaarden als voorbeeld. Voor het opstellen of doornemen van deze voorwaarden kunt u bij ons terecht. Goed opgestelde voorwaarden voorkomen immers problemen.In het geval van wanbetaling (bij aanvang van de behandeling van een incasso-opdracht), moeten we vaststellen of die algemene voorwaarden ook van toepassing zijn. Dat is een steeds terugkerend heet hangijzer.

Wij kunnen u helpen met het opstellen van deze algemene voorwaarden en u informeren op welke manier deze bekend moeten zijn bij de andere partij. Hiermee voorkomt u vervelende situaties in de toekomst.
algemene voorwaarden opstellen