Betalingsvoorwaarden laten opstellen

Constant & Van den Heuvel heeft een jarenlange en zeer brede ervaring op alle gebieden van incasso en juridisch advies, binnen Nederland en Europa. Constant & Van den Heuvel bent u verzekerd van volledige transparantie en we houden u stap voor stap op de hoogte van de verschillende procedures.

Wij zijn gespecialiseerd in incassowerkzaamheden, maar u kunt bij ons ook terecht voor juridisch advies in het algemeen. Neem de betalingsvoorwaarden als voorbeeld. Voor het opstellen of doornemen van deze voorwaarden kunt u bij ons terecht. Zo zorgt u ervoor dat uw voorwaarden up-to-date zijn en blijven.

Wij kunnen u helpen met het opstellen van deze betalingsvoorwaarden en u informeren op welke manier deze bekend moeten zijn bij de andere partij. Hiermee voorkomt u vervelende situaties in de toekomst.
Betalingsvoorwaarden opstellen

Een greep uit onze klanten

Constant & Van den Heuvel werkt onder andere voor onderstaande, bekende bedrijven. Wijdverspreid over Nederland, van Sneek tot Maastricht. Klik op de logo's om naar de desbetreffende websites te gaan en meer informatie in te winnen of ga direct naar ons klantenportfolio.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de diverse mogelijkheden met u. Als u liever heeft dat wij naar u toe komen, is dat overigens ook geen probleem. Met Constant & Van den Heuvel beschikt u over een betrouwbare incassopartner en komt u simpelweg niet voor verrassingen te staan.
Juridische documenten
Afspraak
Contactformulier