En toen kwam de vakantieperiode.

Maanden wordt u al aan het lijntje gehouden en zit de betaling er nu dan toch echt aan te komen. "Ik zweer het, ik zit zelf op gelden te wachten die ieder moment binnen kunnen komen. Zodra het ontvangen is maak ik meteen naar u over, beloofd!" 

En nu, her en der zijn de vakantieperiodes aangebroken, heeft u nog steeds geen geld en vond die ene debiteur met al die wenselijke antwoorden blijkbaar wel een potje om op vakantie te gaan. U werd weliswaar nog steeds niet betaald maar dat is bijzaak. 

Ons kantoor is ook in de vakantieperioden gewoon bereikbaar mocht u vragen hebben en ook opdrachten gaan in deze perioden gewoon de molen in. Vakantie is immers en uiteraard geen reden om dan maar niet meer te hoeven betalen alvorens wel doodleuk op vakantie te gaan. Logisch?! Ja voor u, maar blijkbaar niet voor vele debiteuren.

« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 21 juli 2017
: vakantie, debiteuren, betalen, incasso