Constant & Van den Heuvel BV, Incassopraktijk.

Het smoelt wel lekker: "we hebben een landelijke dekking". Maar met al sinds jaar en dag een grootste cliënte in Sneek, waar wij gevestigd zijn in Tilburg, smoelt het niet alleen lekker maar is het ook waarheid.

We bedienen klanten groot en klein door de heel de Benelux en doen dat al weer 15 jaar met succes. Geen klant te groot, geen vordering te klein, iedereen is welkom en zal naar behoren worden bediend.

Al jaren 100% digitaal, 100% paperless, met ervaren medewerkers en zonder ellenlange dossiernummers en weinig knowhow. Constant & Van den Heuvel BV is sinds jaar en dag een kantoor van deze tijd met de expertise en de uitrusting om snel te kunnen schakelen.

Bel ons voor een afspraak en laat u overtuigen: 013-523.18.80.


« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 06 november 2017
: incasso, Tilburg, Oisterwijk, advies, deurwaarder, Berkel-Enschot