Kredietinformaties, eerst huiswerk doen alvorens zomaar op krediet te leveren.

Had ik maar m'n huiswerk gedaan, had ik eerst maar onderzocht of mijn klant wel liquide genoeg is om op krediet geleverd te krijgen, had ik maar...

Incassoprocedures, we starten ze maar al te graag voor u op, maar een groot deel van die procedures zou niet aan de orde zijn geweest als er in het voortraject beter onderzoek naar de handel en wandel van uw klanten zou zijn gedaan. 

Ook voor kredietinformaties kunt u bij ons terecht, 100% procent garantie krijgt u nooit maar het levert een stuk geruster als andermans betalingservaringen met een klant bekend zijn en de (jaar)cijfers volledig paraat aanwezig blijken te zijn. Per mail aan te leveren voor een vast bedrag per exemplaar.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.


« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 16 november 2017