Goede voornemens 2018; incasso

Een paar keer knipperen met je ogen en het is al weer 2018. Het is wat dat aangaat natuurlijk niet snel te vroeg om goede voornemens te maken. Zo ook ten aanzien van je debiteurenportefeuille. 

Hoeveel facturen staan er nu eigenlijk nog open en hoelang al? Weet ik eigenlijk wel met wie ik zaken doe en is dat bedrijf nog wel liquide? Blijf ik in de avonduren mijn administratie doen en debiteuren sommeren of wil ik tijd voor andere zaken en besteed ik een en ander voortaan liever uit.

Incasso's, kredietrapporten en compleet debiteurbeheer uit handen genomen. Alles tegen scherpe tarieven en 24/7 online te volgen.

Zie hier het eerste goede voornemen is gemaakt! Neem vooral contact met ons op voor meer informatie.


« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 22 november 2017
: incasso, oisterwijk, tilburg, kredietrapport, debiteurenbeheer