Even voorstellen; mevrouw mr. Marianne Aarts

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Marianne Aarts. Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Eindhoven en met veel plezier ga ik het team bij Constant & Van den Heuvel BV versterken. Ik ben jurist en ben jarenlang werkzaam geweest bij verschillende landelijk opererende incassobureaus. Ook heb ik als gerechtssecretaris gewerkt bij de rechtbank op de afdeling insolventie, waarbij ik me met name heb beziggehouden met de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Ik zal me bij Constant & Van den Heuvel met name bezig houden met betwiste zaken en juridische procedures, zoals het schrijven van conclusies en het bijwonen van comparities van partijen

« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 05 januari 2018
: Incasso, Constant en van den Heuvel, Tilburg, Berkel-Enschot, Aarts