Executiekosten gemaximeerd en dus je kostenrisico ook.

We brachten het al eens eerder ter sprake, maar nu de "deal" erg aantrekkelijk is, hechten we er waarde aan deze te herhalen.


Constant & Van den Heuvel heeft op basis van kwantumkorting kunnen bedingen dat executiekosten worden gemaximeerd tot € 350,00 exclusief BTW, als die maatregelen uiteindelijk onverhoopt geen effect sorteerden. Dit, ongeacht de hoeveelheid beslagen, bezoeken, aanplakkingen et cetera et cetera die zijn uitgevoerd.


Executiemaatregelen, niet te verwarren met incassomaatregelen en gerechtelijke maatregelen.


Het is immers al vervelend genoeg als facturen niet betaald worden. Als daar vervolgens dan ook nog eens, zoals bij vele andere incassobureaus, een torenhoge executienota bij komt, is de situatie wel heel erg zuur. Het aanbod laat onverlet dat er in het merendeel der executiezaken uiteraard integraal betaald wordt, inclusief alle executiekosten


We denken met onze klanten mee: executiekosten zijn dus gemaximeerd en men weet op voorhand welk maximaal kostenrisico men loopt.


Vragen en/of interesse? Bel ons, Constant & Van den Heuvel T 013-523.18.88.« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 08 mei 2018
: executiekosten, incasso, Tilburg, deurwaarder, resultaat