Incasseren en executeren, ook in de vakantieperiode.

De zomervakanties naderen met rasse schreden. Nog even en dan sluiten scholen en vele bedrijven weer voor lange tijd hun deuren.

Ook uw debiteuren gaan volop genieten van hun zomervakantie en zijn vervolgens weken lang niet of nauwelijks bereikbaar. De debiteuren die op hun vakantieadres wel bereikbaar zijn, zullen kenbaar maken dat zij nu even niet kunnen betalen. “Tja, ik ben op vakantie hé en ik word komende weken zelf ook niet betaald”, is een veel gehoord antwoord.

Dat u ruim vóór de vakantieperiodes al factureerde, er inmiddels sprake is van een opeisbare schuld en men op vakantie is gegaan van de centen die aan u betaald hadden moeten worden, lijkt bijzaak.

Uiteraard is ons kantoor ook gedurende de gehele vakantieperiode geopend en bereikbaar. Daarnaast kunnen dagvaardingen gewoon worden betekend en ook executiemaatregelen worden niet op de lange baan geschoven. Dit, met de voortgang in uw dossiers natuurlijk “24/7” via Dossier-Online raadpleegbaar.

Kortom, maak uw bureau vooral nog even leeg in aanloop naar uw vakantie en voor degenen die hun zaken nu reeds op orde hebben; alvast een hele fijne vakantie toegewenst, geniet ervan! 


« terug naar overzicht
: Constant & Van den Heuvel
: 06 juli 2018
: incasseren, vakantie, deurwaarder, incasso, Tilburg