Debiteurenbeheer

Indien u zich liever bezighoudt met uw dagelijkse beslommeringen en simpelweg geen tijd en zin heeft om in de resterende, spaarzame uren ook nog eens achter betaling van uw facturen aan te moeten, hebben wij voor u de oplossing. Desgewenst sturen wij betalingsherinneringen op uw eigen briefpapier, sommeren telefonisch uit uw naam en houden achter de schermen ook nog eens de (dossier)opvolging in de gaten. Ook hierbij geldt vervolgens dat een en ander “24/7” door u te volgen is via Dossier Online. Vaak hoeft het uiteraard helemaal niet tot incassomaatregelen te komen.

Interesse? Neem contact met ons op, voor een vast bedrag per maand heeft u geen omkijken meer naar uw eigen debiteurenbeheer.

Een greep uit onze klanten

Constant & Van den Heuvel werkt onder andere voor onderstaande, bekende bedrijven. Wijdverspreid over Nederland, van Sneek tot Maastricht. Klik op de logo's om naar de desbetreffende websites te gaan en meer informatie in te winnen of ga direct naar ons klantenportfolio.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de diverse mogelijkheden met u. Als u liever heeft dat wij naar u toe komen, is dat overigens ook geen probleem. Met Constant & Van den Heuvel beschikt u over een betrouwbare incassopartner en komt u simpelweg niet voor verrassingen te staan.
Juridische documenten
Afspraak
Contactformulier