Incassobureau Sneek

Constant & Van den Heuvel heeft een jarenlange en zeer brede ervaring op alle gebieden van incasso en juridisch advies, binnen Nederland en Europa. Constant & Van den Heuvel bent u verzekerd van volledige transparantie en we houden u stap voor stap op de hoogte van de verschillende procedures.

Het is natuurlijk vervelend als uw factuur niet op tijd wordt betaald. Maar wat is het juiste moment om een incassobureau in te schakelen? Wellicht eerder dan u zelf denkt. Wij zijn gespecialiseerd in incassowerkzaamheden. Voordat we overgaan tot de incassoprocedure, zijn er in het voorbereidende stadium al diverse ingangen. Wij kunnen u daarover informeren en deze acties voor u uitvoeren. Zo nemen wij de zorgen bij u weg en kunt u zich weer focussen op de belangrijke zaken voor een ondernemer.
Deurwaarder01
Deurwaarder02

Een greep uit onze klanten

Constant & Van den Heuvel werkt onder andere voor onderstaande, bekende bedrijven. Wijdverspreid over Nederland, van Sneek tot Maastricht. Klik op de logo's om naar de desbetreffende websites te gaan en meer informatie in te winnen of ga direct naar ons klantenportfolio.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de diverse mogelijkheden met u. Als u liever heeft dat wij naar u toe komen, is dat overigens ook geen probleem. Met Constant & Van den Heuvel beschikt u over een betrouwbare incassopartner en komt u simpelweg niet voor verrassingen te staan.
Juridische documenten
Afspraak
Contactformulier