Welkom bij "sneljecenten.nl"

Goed dat je ons gevonden hebt. 

Wij van Snel je Centen zorgen er voor dat je klanten op tijd hun factuur betalen. Speciaal voor jou! Voor een vast bedrag per factuur. 

Geen verrassingen dus! 

Het kan zijn dat je ons via de bekende radio commercial gevonden hebt. Wat wij te horen kregen is dat ondernemers zoals jij veel uren maken, vaak tot 's avonds laat onderweg zijn. En de boekhouding? Die stapelt zich maar op!
We horen elke week weer opnieuw allerlei redenen waarom administratie en debiteuren niet de gewenste aandacht krijgen. Je bent dus echt niet de enige.
Als het tegen zit, moet je daarnaast ook nog achter je centen aan als men verzuimt te betalen. Daarvoor hebben we dus een oplossing bedacht: "Snel je Centen"
Je vraagt je misschien af: "Wat kunnen we voor je doen?"

Dat is gemakkelijk. We zorgen er voor dat jij kunt doen waar je goed in bent, dus waar je je brood mee kan verdienen. Hier heb je al voldoende tijd voor nodig, dus je klanten bellen dat ze nog moeten betalen, daar zit niemand op te wachten.

We zorgen er voor dat jij je geld krijgt, op tijd en volgens afspraak. Laat ons dat maar regelen, want daar zijn wij goed in. Dan krijg jij snel je centen.

Beter nog, dan weet je ook zeker dat jij zelf je facturen kan betalen. Op tijd. Zoals het hoort. 
Voor een vast bedrag per factuur* bieden we je het volgende:
  • Facturatie op jouw eigen briefpapier. 
  • Betalingsherinneringen op jouw eigen briefpapier. 
  • Natuurlijk een strakke opvolging. Na 5 dagen niet betaald? Dan pakken we op de 6e dag door, dus geen halfbakken gedoe. 
  • Telefonische betalingsherinneringen namens jouw bedrijf. 
  • Snel en simpel aanleveren van je factuur gegevens
  • We doen alles online dus je weet precies wat we gaan doen en hebben gedaan
  • Natuurlijk zijn we beleefd, netjes en toch duidelijk


Mocht je speciale wensen hebben, dan kan dat natuurlijk voor je aangepast worden. Het gaat er daarbij vanzelfsprekend om dat we je klanten precies zo benaderen, zoals jij het liefst zelf benaderd wilt worden.

Als je wil kunnen je facturen en betalingsherinneringen uitgebreid worden met bijvoorbeeld een iDEAL-link of een Paypal-verzoek. Dat doen we dan met je eigen logo en met je eigen account, zodat betalingen rechtstreeks bij jou binnenkomen en zodat je meteen een mail krijgt als er betaald werd. Deze manier van werken is niet alleen snel, maar je komt ook nog eens zeer professioneel over bij je klanten.

Warning: getimagesize(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/413.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/cvdh/:/tmp/:/var/tmp/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php54/lib/:/usr/local/php55/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php70/lib/:/usr/local/php71/lib/:/usr/local/php72/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15

Warning: getimagesize(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/413.jpg): failed to open stream: Operation not permitted in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15
iDeal

Warning: getimagesize(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/414.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/cvdh/:/tmp/:/var/tmp/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php54/lib/:/usr/local/php55/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php70/lib/:/usr/local/php71/lib/:/usr/local/php72/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15

Warning: getimagesize(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/414.jpg): failed to open stream: Operation not permitted in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15
Visa

Warning: getimagesize(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/415.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/cvdh/:/tmp/:/var/tmp/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php54/lib/:/usr/local/php55/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php70/lib/:/usr/local/php71/lib/:/usr/local/php72/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15

Warning: getimagesize(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/415.jpg): failed to open stream: Operation not permitted in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15
Mastercard

Warning: getimagesize(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/416.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/cvdh/:/tmp/:/var/tmp/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php54/lib/:/usr/local/php55/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/php70/lib/:/usr/local/php71/lib/:/usr/local/php72/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15

Warning: getimagesize(/var/www/vhosts/incassojuridischadvies.nl/httpdocs/upload/items/416.jpg): failed to open stream: Operation not permitted in /home/cvdh/domains/incassojuridischadvies.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/image-4-columns.php on line 15
PayPal
Eerst nog even je leverings- en betalingsvoorwaarden op orde? Ook die voorwaarden kunnen we voor je opstellen. Met eigen logo, speciaal voor jouw bedrijf en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Het is natuurlijk al irritant genoeg als je achter je centen aan moet. Als je dan in ieder geval in die voorwaarden hebt geregeld wat je bijvoorbeeld aan rente en kosten mag doorberekenen, of dat bijvoorbeeld meerwerk in rekening mag worden gebracht, of je betalingstermijn 14 dagen is, sta je een stuk sterker als er niet betaald blijkt te worden.

Incasso- en rechtsmaatregelen

Als de herinneringen niks opleveren, dan is ook een incassoprocedure zo door ons gestart. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop en ook die procedures zijn weer allemaal dag en nacht online na te kijken via onze website, met je eigen account. Het opstellen van dagvaardingen doen we ook in eigen huis en als je naar de rechtbank zou moeten, dan staan we met ons team van juristen natuurlijk ook voor je klaar. Dit allemaal ook weer tegen zeer gunstige tarieven die gegarandeerd veel lager zijn dan bij onze concurrenten –zie onderstaand pdf-bestand-.

Een greep uit ons aanbod

Sneljecenten.nl is een initiatief van Constant & Van den Heuvel B.V. te Tilburg www.constantvandenheuvel.nl

*afhankelijk van de hoeveelheid facturen, herinneringen en bijkomende acties die men uitgevoerd wenst te zien worden

Radiocommercial van Sneljecenten.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de diverse mogelijkheden met u. Als u liever heeft dat wij naar u toe komen, is dat overigens ook geen probleem. Met Constant & Van den Heuvel beschikt u over een betrouwbare incassopartner en komt u simpelweg niet voor verrassingen te staan.
Juridische documenten
Afspraak
Contactformulier